6 verschillende registratie oplossingen.

Klik hier voor het Tijdregistratie informatie formulier.

hobbit

Registratie van Tijd en Toegang

Microtime neemt het saaie en tijdrovende beheer van aanwezigheidstijden en personeelsplanning uit handen en levert overzichtelijke rapporten voor de loonberekening al dan niet direct gelinkt met het sociaal secretariaat.  U wint aan efficiëntie, bespaart tijd en geeft uw personeel meer tevredenheid in de job.

hobbit

Registratie van Tijd en Activiteit

Hou de vinger aan de pols van uw rendement. ACTime biedt u een betaalbare oplossing voor de automatisering van de prestatietijden en werkorders. Duidelijke rapporten over de tijdsbesteding per order, per werknemer en per activiteit. Onbetwistbare facturatie aan uw klanten, een tijdsbesparing op alle fronten.

prodigy-f

Biometrische Registratie

Uw vinger als sleutel, eenvoudiger kan het niet. Betrouwbare vingerafdruklezers maken de sleutel overbodig en autoriseren toegang aan de bevoegde persoon. Autonome alsook geïnformatiseerde werking met eenvoudige beheersoftware. Combineerbaar met biometrische terminals voor tijdregistratie.

Stempelklok

Stempelklok

Deze traditionele stempelklok registreert de aanwezigheidstijden zwart op wit op de stempelkaart en berekent zelf de dag- en maandtotalen. Kortom eenvoudig, betrouwbaar en toch eigentijds. Er is ook een model met kaarten beschikbaar, dat de gegevens doorstuurt naar uw PC.

Registratie van Tijd en Plaats

 

Optimaliseer het rendement van uw mobiel personeel en van uw vloot. Realtime geografische tracking, opvolging van uw voertuigen en “anticiperende” inplanning van uw personeel. Een overzichtelijke rapportage over de geleverde activiteiten, met individuele tijdregistratie ten behoeve van de loonverwerking.

Registratie van Tijd en Activiteit op www


Het U-Time Web systeem is het resultaat van onze jarenlange ervaring en biedt u een uiterst performante oplossing voor het tijdsbeheer en planning van uw werknemers. Een krachtige interactieve planningsmodule zorgt voor een vlotte behandeling van de afwezigheidsaan- vragen. Voor een kleine vaste maandpremie beschikt u steeds over de meest recente versie, geen aanschafkosten, geen onaangename verrassingen. “book & go”!


contactinformatie

Cosmo

Belgium

T: +322 669 0202
F: +322 706 4740
E: info@cosmotime.be

Divisie Lilas Group sarl
BTW LU 25449746

Ons hierover contacteren:

Graag meer over:

contact

(Velden met een * zijn verplicht)
privacy beleid »