C-time XP - Eenvoudig arbeidstijden beheren

c-time XP is een product van de derde generatie, gebaseerd op de ervaringen van onze klanten met de succesvolle TIMANA en CTIME software waarvan sedert 1985 meer dan 500 systemen werden geïnstalleerd in binnen- en buitenland.

Dankzij onze klantgerichte benadering werden de bestaande systemen stelselmatig naar de wensen van de klanten aangepast en verbeterd, hetgeen duidelijk terug te vinden is in het product van onze laatste nieuwe ontwikkeling, de c-time XP. 

c-time XP is zo ontworpen dat de tijdbesteding nodig om met het systeem te werken minimaal wordt gehouden. Dit wordt bereikt door zoveel mogelijk de diverse mutaties te automatiseren dankzij de flexibele programmering en de terugkoppeling van de informatie via de dialoog met de gebruikers. Een belangrijke tijdsbesparing werd verwezenlijkt door de automatische herberekening nadat een correctie werd uitgevoerd van gegevens die bertrekking hebben op reeds berekende resultaten.

Met c-time XP bent u in staat om alle soorten arbeidstijden te beheren, autonoom werkend of als deel van de bedrijfsautomatisering met doorkoppeling naar achterliggende softwarepakketten.

c-time XP biedt de mogelijkheid, dankzij de interne programmatie, om toepassingen op maat te maken zonder hiervoor maatgerichte software te moeten schrijven.

Bovendien is c-time XP voorzien voor doorgroei op het gebied van het aantal medewerkers, het aantal boekingspunten, het aantal werkroosters en de vele specifieke systeemmogelijkheden.

c-time XP voelt zich thuis in alle werkomgevingen, met combinatie van vaste, glijdende, open en ploegenroosters, en dit ongeacht of de registratie plaatsvindt op een representatief kantoor of in een vervuilde productie omgeving. Hardware en software worden volledig door de eigen ingenieurs van Cosmo ontworpen, ontwikkeld en onderhouden. c-time XP is modulair en uitbreidbaar naar toegangscontrole.

Klik hier voor meer informatie.
 
Terug