Gepersonaliseerd toegangscontrolesysteem voor hoofdkantoor Touring

Brussel, 6 oktober 2009 – Cosmo Time & Security Systems, specialist in tijdregistratie- en veiligheidssystemen, heeft een contract gewonnen bij Touring. Cosmo zal voor 140.000 euro de lokalen bij de pechverhelper uitrusten met een gepersonaliseerd toegangscontrolesysteem.

Gepersonaliseerd toegangsbeheer
Touring installeert een gepersonaliseerd toegangscontrolesysteem voor zijn volledige hoofdkantoor in Brussel. De oplossing van Cosmo TSS laat toe om centraal de toegang tot alle verdiepen en lokalen te beheren. Bezoekers van Touring kunnen met hun badge bijvoorbeeld enkel binnen in de vergaderzaal waar ze verwacht worden. Verder houdt het systeem automatisch het in-en uitgaand personenverkeer van het gebouw bij.

Alain Charot, Safety Officer bij Touring, licht de keuze voor Cosmo Time & Security Systems toe: “Touring was toe aan een vooruitstrevend toegangscontrolesysteem. Vroeger hadden we enkel een inbraakalarm dat ons hoofdgebouw beveiligde, vandaag combineren we die beveiliging met toegangsregistratie van ons eigen personeel en bezoekers. Voordat we een bestelling plaatsten, lieten we een marktstudie uitvoeren. Na analyse bleek Cosmo Time & Security Systems de beste partner te zijn voor ons.

Belgische R&D afdeling voor hard- en software
Paul de Bruyne, CEO van Cosmo TSS, licht het belang van de deal toe: “De deal met Touring is een succes op onze weg naar verdere groei. Onze eigen R&D-afdeling fabriceert zelf de terminals en software die we leveren. Door die integratie tussen hard- en software kunnen we onze klanten een kwalitatieve klantensupport bieden.

Naar de nieuwslijst

contactinformatie

Cosmo

Belgium

T: +322 669 0202
F: +322 706 4740
E: info@cosmotime.be

Divisie Lilas Group sarl
BTW LU 25449746

Ons hierover contacteren:

Graag meer over:

contact

(Velden met een * zijn verplicht)
privacy beleid »