Cosmo concentreert zich op het vervaardigen, leveren, installeren en onderhouden van speciale producten en diensten in het domein van het meten, weergeven, beheren, beveiligen en bewaken van tijdgerelateerde producten en diensten in alle soorten organisaties en ondernemingen.

Cosmo wil voor haar klanten een goede partner zijn, waarmee een langdurige relatie wordt opgebouwd en wiens aanbevelingen en richtlijnen terug te vinden zijn in gebruiksvriendelijke, resultaatgerichte en duurzame producten en diensten.

Het respecteren van onze afspraken omtrent kwaliteit, levertijd en service is de belangrijkste opdracht van onze medewerkers welke moet resulteren in een verhoogde klantentevredenheid en -loyauteit.

Om dit doel te bereiken worden onze medewerkers grondig voor hun taken opgeleid, op hun competentie getest en geregeld bijgeschoold.

Cosmo blijft actief en alert de markt onderzoeken om vooruit te blijven op de wereldwijde evolutie en haar marktpositie te verstevigen en uit te breiden met nieuwe hoogwaardige producten en diensten.

contactinformatie

Cosmo

Belgium

T: +322 669 0202
F: +322 706 4740
E: info@cosmotime.be

Divisie Lilas Group sarl
BTW LU 25449746

Ons hierover contacteren:

Graag meer over:

contact

(Velden met een * zijn verplicht)
privacy beleid ยป